Edhe gjatë ditës ndriçimi publik qëndron i ndezur në shëtitoren e lumit Krena

Gati çdo ditë nga KEDS dhe Qeveria e Kosovës apelohet për kursim të energjisë elektrike, për arsye se ndodhemi në mes të një krize globale energjetike. Ndërprerjet e energjisë është duke i vuajtur çdo qytetarë i Kosovës, ndërkohë përgjatë shetitores së lumit Krena në Gjakovë, qytetarët i kanë vërejtur dritat ndriçimit publik të ndezura edhe gjatë ditës. E për këtë ata janë shprehur të shqetësuar.

Ndërkohë KEDS është duke pritur aprovimin e ZRRE-së për shtrenjtimin e energjisë elektrike, e ky shtrenjtim mund të shkojë edhe në 40 përqind.

Read Previous

Njerëzit po i përdorin automjetet e tyre Tesla për “nxjerrjen” e kriptovalutave

Read Next

STORJA E DITËS: Rrugëtimi i Alkent Pozhegut drejt rekordeve përmes mozaikut