Teknologji
Shkronjat

Kanë nisur të shtohen spekulimet për gjeneratën e ardhshme të Volkswagen Golf.

Sipas “AutoBild”, gjenerata e re e automobilit të famshëm, Golf 8, që do të vijë kah fundi i dekadës, do të ketë rreth 70 kilogramë më pak se gjenerata e shtatë.

Në raportim theksohet se në automobil do të jetë teknologjia më e re, që do të përfshihet edhe në modelet hibride.

Pritet të vijë edhe një super Golf GTI me 250 kuajfuqi dhe një version R me 350 kuajfuqi.