Sport
Shkronjat

Mbrojtësi i Arsenalit, Shkodran Mustafi, ka kërkuar nga lojtarët që të ngriten dhe të largojnë ekipin nga kriza sa më shpejt që është e mundur. Mustafi ka bërë një deklaratë të fortë për të motivuar ekipin që të dalë nga forma.

“Ne nuk kemi luajtur në bazë të potencialit që kemi. Si ekip ne mund të shfrytëzojmë pushimet e kombëtareve për t’u rifreskuar dhe për të hyrë fuqishëm në fushë”.