Sport
Shkronjat

Nga sot klubi i hendbollit Vëllaznimi ka nxjerrë në shitje kartelat vjetore.

Kjo kartelë ka një qmim simboll prej 10 euro. Me këtë kartelë poseduesi mund të përcjellë të gjitha aktivitete e klubit që zhvillohen në Gjakovë gjatë vitit 2017 kanë njoftuar zyrtar të klubit nëpërmjet faqës zyrtare ne facebook. Më poshtë e gjeni postimin e plotë:

KH Vëllaznimi - Kartelat vjetore 2017

Nga sot fillojnë të shiten kartelat vjetore me çmimin simbolik 10 euro, me anë të së cilës mund të përcillen të gjitha aktivitetet e klubit në Gjakovë per vitin 2017.

Komuniteti kur ka jap për sportin gjithmonë ka rezultu me suksese.

Shpresojmë dhe besojmë që tradita te vazhdojë.

Së bashku jemi më të fortë!

Forca VËLLAZNIMI