Sport
Shkronjat

Mercedes dhe Ferrari e kanë nisur që tani përballjen e tyre të re, me testet dimërore që po zhvillohen në Barcelonë.

Në pistën e Montmelo, dita e dytë u mbyll me finlandezin e Kimi Raikkonen që qëndroi përpara nënkampionit të botës Hamilton.

Ferraristi që në sesionin e mëngjesit zuri vendin e dytë, arriti ta ndalë kohën në 1.20.960, duke e lënë pas britanikun me 23 të mijëtat.