Showbiz
Shkronjat

Selena Gomez dhe The Weeknd parimisht po konfirmojnë lidhjen e tyre.

Këngëtarja e hitit “ The hands to myself” postoi një fotografi duke u përqafuar më miq, me ç ‘rast pati veshur një xhup shumë të gjerë. Ndonëse The Weekend nuk u pa në foto, ai la shumë për t’u nënkuptuar me një koment:

“ Xhupi” . I bie që artisti e kuptoi se pse xhupi i tij i preferuar ishte zhdukur.