Showbiz
Shkronjat

Artistja shqiptare me renome botërore, Rita Ora, përveçse këngëtare, është e njohur edhe si bamirëse e madhe.

Tash e sa kohë ajo është shpallur ambasadore e vullnetit të mirë nga organizata më e madhe në botë, UNICEF.

Rita ka kontribuuar shumë edhe për viktimat e dhunës seksuale në Kosovë, duke mbështetur kauzën “Bëhu zëri im”, e cila është e udhëhequr nga Qendra Kosovare për Rehabilitimin e Viktimave të Torturës.

Nëna e këngëtares, psikiatria Vera Sahatçiu, është tejet krenare me të bijën, dhe ka vendosur që t’i dedikojë asaj një shkrim në rrjetin social Instagram.

 

 

‘Be my voice’- campaign helping survivors of sexual violence in Kosovo lead by Kosova Rehabilitation Centre for Torture Victims (KRCT) ‘Behu zëri im’ - kampanja përmes së cilës synohet përkrahja për të mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë. Honoured to continue working on Rita Ora’s contribution and involvement in this very important campaign supporting vulnerable women and tackling stigma. Happy to share my mental health knowledge and experience while working with vulnerable women in the UK. This is such an important and sensitive cause! 1.Chablise Stoner, Policy Adviser Head of Reconciliation and Integration Team from British Embassy Pristina / Udheheqese e programeve per Pajtim dhe Riintegrim. 2.Feride Rushiti, director of Kosovo Center for Rehabilitation of Torture Victims /Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës (QKRMT) 3.Sebahate Pacolli Krasniqi Head of the rehabilitation unit at KRCT 4.Erëmirë Berisha, Policy Delivery Assistant , British Embassy Pristina #ritaora #woman #mother #family #stigma #emotional #emotionalpain #vunerablemoments #mentalhealth #help #support #prishtina #kosovo

A post shared by Vera Ora (@veraora) on