Vrapimi nuk është i mirë vetëm për shpirtin tuaj, por edhe për shëndetin.

Me siguri që keni dëgjuar shprehjen se ushtrimet janë ilaçe. Epo, nuk është vetëm një shprehje, por një e vërtet, transmeton Telegrafi.

Artikulli i plotë: Pasi të lexoni këtë do të filloni rregullisht vrapimin

Shërimi me antibiotikë zgjat më së paku 5 deri në 7 ditë (në rast të inflamacionit të mushkërive më gjatë). Antibiotikët ndikojnë disa orë apo disa ditë, varësisht nga infeksioni. Terapia nuk bën të ndërpritet pas përmirësimit të parë të gjendjes, sepse është e mundshme që infeksioni kërpudhor të kthehet.

Artikulli i plotë: Si merren antibiotikët?

Kur ndiejmë dhimbje, shpesh paraqitet dilema nëse duhet të zgjedhim kompresa të nxehta apo të ftohta, ndërsa shumë prej nesh shpesh gabojmë në zgjedhje dhe e përkeqësojmë situatën.

Megjithatë, ekzistojnë udhëzime të cilat do t’i parandalojnë gabimet në të ardhmen.

Artikulli i plotë: Nxehtësia apo akulli – çfarë ndihmon në lehtësimin e disa llojeve të dhimbjes

Të gjesh një copë të mirë të mishit është e vështirë, sidomos në qendrat e mëdha tregtare.

Këtu janë disa këshilla që mund të jenë të rëndësishme në kërkim të mishit të cilësisë së lartë, shkruan Atrium.

Artikulli i plotë: Kështu mund të dallohet mishi i freskët dhe i shëndetshëm

Ujë duhet të pini gjatë gjithë kohës! Uji është dëshmuar se kontribuon në shëndetin e përgjithshëm të njeriut, ndihmon në heqjen e kilogramëve të tepërt etj.

Artikulli i plotë: Uji, më i shëndetshëm sesa që kemi menduar: I djeg 490 kalori dhe jua përmirëson metabolizmin

Nëse hiqni dorë nga mishi, jo vetëm që do të bëni mirë për ndryshimet klimatike, por do t’i sillni vetes edhe shumë përfitime shëndetësore.

Këto janë disa nga arsyet të cilat do t’ju bindin të hiqni dorë nga mishi:

Artikulli i plotë: Ja çfarë ndodh nëse nuk hani mish për një vit

Kushdo që është duhanpirës e di se kolla e duhanit dhe bronkiti janë probleme që sigurisht ballafaqohet secili për shkak të shprehive të pashëndetshme.

Artikulli i plotë: Kjo pije jep rezultate të jashtëzakonshme në pastrimin e mushkërive të duhanpirësve
marketing