Krijuesi dhe interpreti I humorit shqiptar Sevdai Radogoshi  erdhi me projektin më të ri humoritsik. Roli më i njohur i tij është Qumili por mbrëmë ai shfaqi para publikut premierën e komedisë “Vetë i 40-ti”.

Artikulli i plotë: Sevdai Radogoshi solli 40-të role në një projekt humoristik (Video)

Në një ditë të ftohtë shkurti morën rrugën drejt shegut të Maleve të Pashtrikut gjegjësisht Majës së Kunorës gjatësia e së cilit është 13.7 km. Ishin anëtarët e organizatës Qendra Kosovare për Zhvillim së bashku me gazetar dhe operatorë turistik të cilët vizituan këtë pjesë që konsiderohet ndër vendet më të mira turistike të komunës së Gjakovës. Nga kjo pikë ku edhe ndaluam mund të shihet i gjithë territori administrativ i Gjakovës.

Artikulli i plotë: Valbona një mrekulli natyrore me plot labirinthe (Video)

Përfundimi i projektit “Përmirësimi i ofertës turistike në zonat malore mes Shqipërisë dhe Kosovës” mblodhi përfaqësues të komunave Gjakovë, Pejë Deçan, Junik, Krumë, si dhe përfaqësues të organizatave joqeveritare dhe partnerët që e kanë zbatuar këtë projekt

Artikulli i plotë: Përfundon projekti “Përmirësimi i ofertës turistike në zonat malore mes Shqipërisë dhe Kosovës”...

Po bëhet gati një vit që këta shtretër kanë mbetur të zbrazur. Bëhet fjalë për repartin e oftalmologjisë në spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë i cili vazhdon të jetë i mbyllur.

Artikulli i plotë: Më mbylljen e repartit të oftalmologjisë qytetarët i janë drejtuar QKMP-së (Video)

Kanioni i Drinit të Bardhë  është një grykë e vogël që ndodhet pranë rrugës kryesore që lidh Gjakovën me Prizrenin.Ky kanion mes gurëve me gjatësi rreth 900 metra dhe me një thellësi prej 45 metra, krijon një vlerë shumë tërheqëse dhe interesante për studiues dhe vizitorë.

Artikulli i plotë: Kanioni i lumit Drin bëhet me shtigje për ecje dhe ndriçim (Video)

Marrëdhëniet midis Kosovës dhe Bashkimit Evropian zyrtarisht janë vendosur më 6 nëntor të vitit 2002 me të ashtuquajturin Mekanizëm i Stabilizimit dhe Shoqërimit ndërsa janë rikonfirmuar edhe në Samitin e Selanikut në vitin 2003. Kështu tha ambasadori i Kosovës në Bruksel Bernard Nikaj në tryezën tematike të organizuar nga shoqata e intelektualëve “Jakova” në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Nikaj: Dialogu Kosovë-Serbi është elementi definues i rrugës drejt së ardhmes së Kosovës në raport...

Një duel interesant u zhvillua në stadiumin e qytetit të Bajram Currit. Ishte klubi i futbollit “Valbona” nga Tropoja që ftoj klubin e futbollit “Korenica” nga Gjakova të zhvillojnë një ndeshje miqësore parasezonale.

Artikulli i plotë: Zhvillohet ndeshje miqësore në mes të KF “Korenica” dhe KF “Valbona” në Bajram Curr (Video)

Jemi mësuar ta shohim prej vitesh me role të ndryshme e komedi të cilat pëlqehen edhe sot.Humoristi gjakovar Sevdai Radogoshi shumë shpejt do të sjellë për adhuruesit e tij një projekt ndryshe prej herave të tjera. Bëhet fjalë për komedinë e titulluar “Vetë i 40-ti”, xhirimet e së cilës janë në përfundim.

Artikulli i plotë: Sevdai Radogoshi vjen me 40-të role brenda një komedie (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing