Në një atmosferë fantastike dhe shumë emocionuese në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, Liburni ka siguruar titullin kampion për këtë vit dhe titullin e katërt në histori të klubit që nga viti i themelimit.

Artikulli i plotë: Liburn fiton titullin Kampion i Kosovës në futsall (Video)

 “Aktivizimi i të rinjëve dhe të rejave të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian përmes vullnetarizmit, avokimit dhe përgatitjes për tregun e punës”, ishte trajnimi i radhës i organizuar nga OJQ “Roma In Action” në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Të rinjët e komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian trajnohen për avokim dhe vullnetarizëm (Video)

Në ambientet e Çarshisë së vjetër, pikërisht tek kulla e Abdullah Pashë Drenit u ekspozuan ushqime të ndryshme e veshje tradicionale, pastaj punime inovative dhe oferta turistike, të cilat shënuan edhe hapjen e sezonit turistik 2019 “Gjakova Turistike”.

Artikulli i plotë: Për herë të parë mbahet eventi për promovimin e turizmit “Gjakova turistike” (Video)

Besimtarët e fesë islame sot kanë përfunduar  muajin e Shenjtë të Ramazanit. Pas një muaj agjërimi dhe sakrifice, besimtarët myslimanë nesër kremtojnë festën e Fiter Bajramit. Namazi i Fitër Bahramit falet nesër në ora 5:36 minuta.

Artikulli i plotë: Nesër besimtarët myslimanë festojnë Fitër Bajramin, Namazi falet në ora 05: 36 minuta (Video)

Nga 13 qershori të gjithë futbolldashësit e moshës 7-16 vjet të komunës së Gjakovës do ta kenë mundësinë të bëhen pjesë e akadamisë së futbollit “Naim Kryeziu” e cila do të hapet në kuadër të klubit futbollistik Vëllaznimi.Po në këtë ditë do të bëhte edhe hapja solemne e terrenit sportiv në Shkugëz.

Artikulli i plotë: Nga 13 qershori KF “Vëllaznimi” bëhet me akademi (Video)

Vëllaznimi për herë të dytë në dy edicione radhazi nuk ka arritur të fitojë ndeshjen e barazhit për të kaluar në Superligë. Këtë herë gjakovarët janë mposhtur nga Trepça’89 me rezultat 4:2.

Artikulli i plotë: Cana: Kjo javë do të jetë vendimtare për Vëllaznimin (Video)

Ditën Ndërkombëtare të Mjedisit, Komuna e Gjakovës gjegjësisht sektori për menaxhim të mbeturinave e ka shënuar me vendosjen  e tabelave informuese lidhur me gjobat mandatore.

Artikulli i plotë: Vendosen tabela informuese për gjobat mandatore në lokacione të ndryshme (Video)

Ministri për kulturë rini dhe sport Kujtim Gashi, ka qëndruar në Gjakovë. Qëllimi i kësaj vizite ishte përurimi i qendrës për fëmijë "Little Miracles", projekt ky i cili është bashkëfinancim nga Ministria dhe nga familja Këpuska.

Artikulli i plotë: Hapet qendra për fëmijë "Little Miracles" në Gjakovë (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing