Wizz Air, kompania më e madhe ajrore me çmime të ulëta në Evropën Qendrore dhe Lindore, ka njoftuar për fillimin e linjës së re ajrore nga Prishtina për në Londër.

Artikulli i plotë: Wizz Air fillon linjën e re me çmim të ulët nga Prishtina në aeroportin Luton në Londër

Një nismë e Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi për krijimin e një Komisioni për të Vërtetën dhe Pajtimin, që, sipas tij, do të hapte një kapitull të ri “në raportet ndëretnike në vend”, është parë me shumë dilema në mesin e dy komuniteteve më të mëdha në vend, shqiptarë dhe serbë.

Artikulli i plotë: Familjarët reagojnë ndaj presidentit Thaçi: Pa dalë në dritë e vërteta, nuk ka pajtim

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing