Me biçikleta dhe vetura, punëtorët e Postës së Kosovës kanë protestuar dhe kanë dorëzuar në Kuvend të Kosovës një peticion për shkarkimin e anëtarëve të Bordit të Autoritetit të Konkurrencës.

Artikulli i plotë: Punëtorët e Postës me peticion kërkojnë shkarkimin e krerëve të Autoritetit të Konkurrencës

Lajmin për arrestimin e Stojanoviqit e ka bërë të ditur bashkëshortja e tij, Olgica, e cila thotë se bashkëshortin e saj e ka arrestuar patrulla policore e Kamenicës, me arsyetimin se duhet ta ndalojnë me qëllim të intervistimit në stacion policor.

Artikulli i plotë: Policia e Kosovës arreston një serb të dyshuar për krime lufte në Kosovë

Institucionet e Kosovës janë duke punuar në vazhdimësi për të aplikuar për anëtarësim në organizatat ndërkombëtare, sikurse Agjencia për Kulturë, Shkencë dhe Arsim e Kombeve të Bashkuara (UNESCO) dhe Këshilli i Evropës, konfirmojnë zyrtarët e Qeverisë së Kosovës.

Artikulli i plotë: Kosova pa vendimin për aplikim në UNESCO dhe Këshill të Evropës

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing