Edon Muhaxheri, ish student i RIT Kosovë™ (A.U.K) dhe bursist i programit Fullbright në “Maryland Institute College of Art” ka ringjallur alfabetin e parë të gjuhës shiqpe - Alfabetin Vithkuqi të Naum Bredhit (Veqilharxhit) – në ekspozitën që u mbajt këtë vikend në “The Riggs - Leidy Galleries” në Baltimor të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Artikulli i plotë: Edon Muhaxheri ringjallë në SHBA alfabetin e parë të gjuhës shqipe

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Kosovës (MKRS), të hënën ka nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit me Komunën e Fushë Kosovës, në vizitën që Ministri Kujtim Shala dhe përfaqësues të MKRS-së kanë realizuar sot në këtë komunë.

Artikulli i plotë: Fushë Kosova bëhet me Palestër Sportive

Zyra për media e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, njofton se drejtoria e përgjithshme e SHSKUK, në mëngjesin e sotëm, ka pranuar një informatë se në një pjesë të zyrave ku ndodhet administrata e QKUK, ka dyshime për hyrje të pa autorizuar të personave.

Artikulli i plotë: Policia në QKU, dyshohet për thyerje të bravave të dyerve të administratës

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing