Në pasditen e sotme banorët e rajonit të hasit, konkretisht të fshatit Lipovec kanë pritur për vizitë kryetarin e komunës së Gjakovës Ardian Gjinin dhe bashkëpunëtorët tjerë komunal.

Artikulli i plotë: Filluan punimet për asfltimin e disa rrugëve në fshatin Lipovec (Video)

Për herë të parë në Kosovë e pikërisht në qytetin e Gjakovës ka qëndruar për vizitë nobelisti për paqe Ernesto Kahan. Me dëshirën e tij si dhe me ftesën e  klubit letrar “Gjon Nikollë Kazazi” vendosi që në këtë qytet të promovojë librin me poezi “Pakti im Testament”.

Artikulli i plotë: Nobelisti për paqe në botë Ernesto Kahan promovon librin në Gjakovë (Video)

Komuna e Gjakovës, përkatësisht Drejtoria e Zhvillimit ekonomik ka hapur konkursin e aplikimit për grante të bizneseve, në kuadër të programit “Fondi zhvillimor për ndërmarrje mikro, të vogla, dhe të mesme”.

Artikulli i plotë: Hapet aplikimi për grante të bizneseve në Gjakovë (Video)

Drejtoria për Punë të Përgjithshme Administrative në Komunën e Gjakovës do të vazhdon edhe këtë vit me realizmin e projekteve që janë strategji e politikave të reja.

Artikulli i plotë: Drejtoria e Administratës Përgjithshme me sfida e plane të ndryshme për këtë vit (Video)

Në Gjakovë sot janë shpërndarë pako ushqimore për 100 familje të cilat jetojnë në gjendje të rëndë socio-ekonomike.Këto pako u ndanë nga shoqata humanitare dhe bamirëse “Bereqeti” në bashkëpunim me shoqatën Khalife nga Emiratet e Bashkuara.

Artikulli i plotë: Ndihmohen 100 familje skamnore me pako ushqimore (Video)

Sot filluan punimet për ndërtimin dhe asfaltimin e rrugës  në fshatin Babaj I Bokës. Përveq banorëve i pranishëm ishte edhe kryetari I komunës Ardian Gjini I shoqëruar nga bashkëpunëtorët.

Artikulli i plotë: Filluan punimet për rregullimin e rrugëve në fshatërat Nivokaz dhe Babaj të Bokës (Video)

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Muzeve, që këtë vit fokusohet në rolet e reja të muzeve si aktorë aktivë në komunitetet e tyre, muzeu etnografik i Gjakovës kësaj radhe e shënoj këtë ditë pak më ndryshe se vitet e tjera.

Artikulli i plotë: Në takimin ndermuzeal kërkohet përmirësimi i gjendjës aktuale të muzeve të Kosovës (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing