Një shoqatë e cila vepron jashtë Kosovës, sot ka sjellë një donacion të vlefshëm për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjarë në Gjakovë. Kjo është hera e dytë që ky institucion pranon donacion mjete të nevojshme si për personelin ashtu edhe për pacientët. 

Artikulli i plotë: QKMF-ja pranon donacion nga shoqata humanitare “Miqtë” (Video)

Në kullën e Abdullah Pash Drenit gjegjësisht në muzeun historic në Gjakovë u hap ekspozita e titulluar "Trashegimia në syrin e fëmijëve". Dashamirët e artit patën mundësinë të shohin punime të ndryshme të cilat kryesisht temë të përbashkët kishin objektet të cilat janë trashëgimia kultutore e qytetit të Gjakovës. 

Artikulli i plotë: Hapet ekspozita “Trashëgimia në syrin e fëmijëve” (Video)

Sot filluan punimet për ndërtimin dhe asfaltimin e gjashtë segmenteve rrugore në fshatin Molliq të Gjakovës. Me këtë rast kryetari I komunës Ardian Gjini I shoqëruar nga bashkëpunëtorët erdhën për ta parë nga afër këto punime.

Artikulli i plotë: Filluan punimet për ndërtimin e rrugëve në fshatërat Molliq, Damjan I dhe Dol-Kushavec (Video)

Është bërë rihapja zyrtare e pishinës Arbi në Qerim të Gjakovës. Në ceremoninë inauguruese morën pjesë familjar, miq dhe qytetarë të cilët erdhën për të përgëzuar familjen Perkola e cila ka investuar në këtë projekt.

Artikulli i plotë: Rihapet zyrtarisht pishina “Arbi” në Qerim të Gjakovës (Video)

Tashmë këtyre gropave të kësaj rruge në fshatin Rakovinë të Gjakovës do të iu vie fundi. Kjo për faktin se sot filluan punimet për rregullimin dhe asfaltimin e pesë segmenteve rrugore në këtë anë, gjatësia e së cilave është 1149 metra.

Artikulli i plotë: Filluan punimet për asfaltimin e rrugëve në fshatin Rakovinë (Video)

Njëzet vjetori i  çlirimit të Gjakovës mblodhi personalitete nga fusha e shëndetësisë, arsimit, shkencës, kulturës, ekonomisë, artit dhe sportit. E gjithë kjo u organizua nga komuna e Gjakovës e cila në shenjë nderimi për kontributin e dhënë ndau mirënjohje  për 180 personalitete me prejardhje nga ky qytet, kontributi i të cilëve është shtrirë në nivel vendi por edhe jashtë kufijve të Kosovës.

Artikulli i plotë: Komuna e Gjakovës nderon 180 personalitete me mirënjohje “Nderi i Gjakovës” (Video)

Ky është momenti i gëzimit të nxënësve të shkollës fillore “Fan S.Noli” nga fshati Dujakë i komunës së Gjakovës, me rastin e fitores së titullit të Kampionit Ballkanik në futsall në konkurecën e meshkujve.

Artikulli i plotë: Shkolla “Fan S.Noli” shpallet kampion Ballkanik në futsall, titulli i parë për Kosovën në këtë...

U bë inaugurimi i fushës sintetike të futbollit në Shkugëz. Hapjen zyrtare të këtij projekti e bënë ministri i kulturës rinisë dhe sportit Kujtim Gashi, kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini dhe kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës Agim Ademi.

Artikulli i plotë: Inaugurohet fusha sintetike e futbollit dhe hapet akademia e Vëllaznimit “Naim Kryeziu” (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing