Kosova
Shkronjat

Pas votimit pro të zgjedhjet së Kryeparlametarit të Kuvendit, Kadri Veseli, u propozuan dhe u votuan edhe nënkryetarët e Kuvendit me 113 vota.

Kandidati për nënkryetar të Kuvendit nga koalicioni PANA është Xhavit Haliti; kandidat nga vetëvendosje për nënkryetar është Aida Dërguti dhe nga koalicioni LDK-Alternativa është Kujtim Shala, raporton Express.

Zgjedhja e Kryeparlamentarit Kadri Veseli, u votua nga deputetët me 62 vota.