Kosova
Shkronjat

Sot fillon punimet dyditore sesioni i parë i Komisionit të përbashkët për bashkëpunim ekonomik Kosovë-Hungari.

Kryesues nga pala kosovare është zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj, kurse shtetin hungarez do ta përfaqësojë Levente Magyar, ministër shteti pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Tregtisë./KosovaPress/