Wizz Air, kompania më e madhe ajrore me çmime të ulëta në Evropën Qendrore dhe Lindore, ka njoftuar për fillimin e linjës së re ajrore nga Prishtina për në Londër.

Add a comment
Artikulli i plotë: Wizz Air fillon linjën e re me çmim të ulët nga Prishtina në aeroportin Luton në Londër

Një nismë e Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi për krijimin e një Komisioni për të Vërtetën dhe Pajtimin, që, sipas tij, do të hapte një kapitull të ri “në raportet ndëretnike në vend”, është parë me shumë dilema në mesin e dy komuniteteve më të mëdha në vend, shqiptarë dhe serbë.

Add a comment
Artikulli i plotë: Familjarët reagojnë ndaj presidentit Thaçi: Pa dalë në dritë e vërteta, nuk ka pajtim

Në fokus të diskutimeve në rundin e ardhshëm të bisedimeve për normalizim të marrëdhënieve në mes Prishtinës dhe Beogradit, që do të zhvillohet më 1 shkurt në Bruksel

Add a comment
Artikulli i plotë: Mustafa e Vuçiq në Bruksel do të diskutojnë për zbatimin e marrëveshjeve

Reklamoni këtu

kontakt info:

Rruga: Kolë LLeshi nr28

Gjakovë
Kosovë
50000
Email: info@syri-vision.tv

Telefoni: +381390329777

Celular: +37744666190

marketing
A ju pelqen faqja jone e re?