Rajoni
Shkronjat

Komunikacioni në rrugët shtetërore në Maqedoni po zhvillohet kryesisht në rrugë të thata, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Lidhja Auto-moto e Maqedonisë (LAMM) informon se jashtë mjediseve të qyteteve intenziteti i komunikacionit është mesatar, ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.