Ky është Asdreni 2 – vjeçar i cili vuan nga leukemia. Familja e tij e ka të pamundur shërimin e vogëlushit, pasiqe për shërimin e tij duhen 160 mijë euro për trajtim jashtë vendit. Me shpresën  që do të grumbullohet shuma e kërkuar për shërim, të gjithë vullnetmrët luten që ta ndihmojnë Asdrenin e vogel pasiqë nuk ka shumë kohë për intervenim.

Numri kontaktues i babait të Asdrenit Agim Krasniqi- fshati Demjan komuna Gjakovë: +38649434160 në këtë numër të xhirollogarisë: Banka Ekonomike 1401000013035912

Ka filluar të bëhet implementimi i projektit për rregullimin e kabllove dhe ndriqmit publik në Çarshinë e Madhe. Ky projekt është ndarë në disa faza dhe pritet që të përfundohet sipas planit punues. Ata që i janë gëzuar këtij projekti janë qytetarët të cilët e kanë vlerësuar punën të cilën po e bënë kompania MontKomerce.

Artikulli i plotë: Rregullimi i kabllove dhe ndriqimi publik në Çarshinë e Madhe (video)

9-të Vjetori i Pavarësisë së Kosovës në komunën e Gjakovës u shënua me një sërë aktivitetesh kulturore. Komuna e Gjakovës në bashkëpunim me Postën e Kosovës sot promovuan pullën postare “Nesimi Dervishdana”.

Artikulli i plotë: Promovohet Pulla Postare “Nesimi Dervishdana” në Komunën e Gjakovës (Video)

Skiatorja Adea Haxhidauti nga klubi Skitar Gjakova është vajza e cila do të garojë në mesin e skijatorëve më të mirë botërorë në Gjysmë-Olimpiadën, garë kjo e cila do të mbahet në Erzurum të Turqisë.

Artikulli i plotë: Adea Haxhidauti Garon në mesin e skitarëve më të mirë botërorë në EYOF 2017(video)

Komiteti për Politikë dhe Financa, ka mbajtur mbledhjen e rregullt, të dytën për vitin 2017, në të cilën janë shqyrtuar e më pastaj edhe kanë kaluar për diskutim në mbledhjen e Asamblesë komunale një sërë pikash të rendit të ditës.

Artikulli i plotë: Komuna e Gjakovës hap ankand për dhënie në shfrytëzimin të 21 dyqaneve pronë komunale (Video)

Nga janari i këtij viti ka filluar të zbatohet prapë ligji për faljen e borxheve publike, të cilin ka filluar ta implementojë edhe Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Radoniqi”.

Artikulli i plotë: Vazhdon të zbatohet prapë ligji për faljen e borxheve publike nga KRU "Radoniqi" (video)

Sot është mbajtur sesion informues në lidhje me një projekt që financohet nga bashkimi evropian, e i cili është në kuadër të nismës për bashkëpunim ndërkufitar Kosovë Shqipëri.

Artikulli i plotë: Sesion informues per projekte për bashkëpunimin ndërkufitar mes Kosovës dhe Shqipërisë e...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing