Në kompaninë rajonale të ujësjellësit “Radoniqi” në komunën e Gjakovës, ka qëndruar Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Ferat Shala. Për vizitë këtë ministër e kanë pritur drejtori i kësaj kompanie, së bashku me menagjmentin.

Artikulli i plotë: Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka prioritet trajtimin e ujërave të zeza (Video)

Ministri i MMPH - Ferat Shala sot qëndroi ne Gjakovë, gjegjesisht në KRU “Radoniqi” SH.A ku pati takim me kreun dhe personelin e kesaj Kompanie ne Gjakovë. Ai u njoftua me ecurine e kesaj kompanie me rendesi te veqante por edhe te suksesshme te komunes sone.

 

 

 

 

Në sheshin e qytetit në Deçan u shënua 19-vjetori i Epopesë së Dukagjinit, fillimi i luftës frontale të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në këtë zonë, Ditës së Dëshmorëve të kësaj zone dhe 18-vjetori i ndërhyrjes së NATO-s përkrah popullit të Kosovës në këtë luftë çlirimtare.

Artikulli i plotë: Shënohet 19-vjetori i Epopesë së Dukagjinit pa gjeneral Haradinajn

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se stacioni policor në Gjakovë rreth orës 13:00 ka marrë informatë për një aksident komunikacioni në rrugën “Tirana”. Sipas njoftimit, patrulla e njësitit të komunikacionit rrugor menjëherë i është përgjigjur rastit.

Artikulli i plotë: Aksident me dy të lënduar rëndë në Gjakovë

Këta janë vetëm disa nga të rinjtë e komunës së Gjakovës, të cilët qëndrojnë prapa idesë për Parkun Kulturor “Ali Podrimja”, për të cilën është nisur edhe një fushatë nëpër rrjete sociale.

Artikulli i plotë: Të rinjtë e Gjakovës kanë nevojë për fonde për Parkun Kulturor "Ali Podrimja" (Video)

Më 30 janar 2017 na tha: "Ju lumtë për punën që po bëni. Në këto kohëra të vështira sidomos për mediat dhe krijuesit në përgjithësi ju po angazhoheni maksimalisht në përmirësimin e ambientit për punë dhe prezantimin e Gjakovës sa më denjësisht kudo në botë përmes TV Syri Vision. Atë ditë nuk e ditëm që kjo do të ishte intervista e fundit me të tashmë të ndjerë (disi na paralajmëroi sepse Ai ishte bërë më nostalgjik dhe i ndjeshëm në të folur) I madhi Hadi Shehu u nda nga jeta por jo si gjithë të tjerët ai u përcoll me duartrokitje ashtu siq përcillen vetëm njerëzit e mëdhenjë të skenës.... 

Komuna e Gjakovës është njëra prej 5 komunave të Kosovës, të cilat janë bërë pjesë e projektit “Komunat Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse”.

Artikulli i plotë: Komuna e Gjakovës pjesë e projektit amerikan “Komunat Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse”

Sot është bërë hapja solemne e kësaj salle rekreative, në të cilën ndodhet edhe mensja e shkollës, hapësirë kjo e cila nga tash është pjesë e Qendrës për Arsim dhe Këshillim Profesional “Gjon Nikollë Kazazi” në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Q.A.K.P "Gjon Nikollë Kazazi" hap sallën kreative dhe mensën e shkollës (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing