Gjakova
Shkronjat

Përfaqësues të Lidhjes Demokratike të Kosovës, dega në Gjakovë, janë takuar me banorë të fshatit Skivjan të komunës së Gjakovës.

Kryetari i këtij subjekti politik në Gjakovë, Luan Gola, ka përmendur sukseset e qeverisjes Mustafa. Ai pati edhe një lajm për shëndetësinë.

Këtu, u prezantuan edhe kandidatët për deputetë nga ana LDK-ja në Gjakovë.

 

 

Ata u shprehën të sigurtë në fitoren e koalicionit LDK, AKR, dhe Alternativa m ë 11 qershor./Tv Syri Vision/