Gjakova
Shkronjat

Nga sot ka filluar bartja e nxënësve në komunën e Gjakovës këtë e ka bërë të ditur në një intervistë për televizionoin Syri Vision, kryetari i komunës Ardian Gjini.

Sipas tij janë nënshkruar kontratat me të gjithë operatorët e transportit dhe tashmë kjo qështje është zgjidhur. Mes tjerash në deklaratën e tij i pari i komunës ka kërkuar falje për vonesat që janë bërë e të cilat kanë ndodhur për shkak të procesit të prokurimit mirëpo në të ardhmen nuk do të ndodh një gjë e tillë.Pë më shumë detaje klikoni linkun e mëposhtëm/Tv Syri Vision/