Gjakova
Shkronjat

Gjatë ditës sotme kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini ka pritur për vizitë  ambasadoren e Turqisë në Kosovë, Kivilcim Kiliç dhe kryetarin  kryesisë së këshillit të  kforit turk në Kosovë, Kolonelin Cem Sinan Barim të cilët i falenderoj për investimet që po vijnë nga populli turk në Komunën e Gjakovës.

 

Mes tjerash kryetari Gjini theksoj që shumë shpejtë do të bëhet edhe përurimi i investimit në konviktin “Sadik Stavileci” si dhe fillimi i restaurimit të Mejtepe Ruzhdisë, projekte këto të financuara nga TIKA.