Gjakova
Shkronjat

Në kuadër të vizitave që po iu bënë shkollave të Gjakovës për të iu uruar vitin e ri shkollor, kryetari i komunës Ardian Gjini i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij sot vizitoj shkollën “Fan Noli” në fshatin Dujakë.

Me këtë rast drejtori Ymer Alijaj përmendi disa nga sukseset dhe projektet që janë realizuar në këtë shkollë.

Gjatë bashkëbisedimit me mësimdhënësit kryetari Ardian Gjini përmednis disa nga synimet e qeverisjes komunale sa i përket rregullit dhe normave të tjhera të arsimit.

Krejt në fund i pari i komunës u takua nga afër dhe bashkëbisedoj edhe  me nxënësit e kësaj shkolle të cilët arritën të bëhen kampion në futsal në kuadër të garave në nivel të Republikës së Kosovës/TV Syri Vision/