Gjakova
Shkronjat

Nxënësit  dhe mësimdhënësit e shkollës fillore “Selman Riza” mëngjesin e sotëm e filluan me vizitën e kryetarit të komunës së Gjakovës Ardian Gjini  I cili I uroj ata për një fillim të mbarë të vitit shkollor.

Falënderues për këtë vizitë u shpreh drejtori I këtij intitucioni arsimor Gjokë Komani.

Aty ku ka bashkëpunim ka edhe sukses. Por e rëndësishme është respektimi I normave si dhe vënia e një standardi normal kështu tha I pari I komunës gjatë bashkëbisedimit me mësimdhënësit .

Problematika në infrastrukturë dhe mjediset shkollore shfaqen në secilën shkollë por përkundër sfidave ne do të angazhohemi maksimalisht në përmirësimin e mësimdhënies u shprehën stafi menaxhues I shkollës./TV Syri Vision/