Gjakova
Shkronjat

Komuna e Gjakovës përkatësisht drejtoria e zhvillimit ekonomik ka publikuar listen e bizneseve të cilat janë përfituese të granteve komunale për vitin 2019. Janë gjithësej 22 biznese të fushës së prodhimit, përpunimit dhe artizanateve tradicionale tha mes tjerash drejtori i zhvillimit ekonomik Ferdinand Kolaj.

Në vitin e ardhshëm shuma e granteve do të rritet ndërsa risi është edhe rikthimin i bashkëpumimit me organizatën Help.

Ne si drejtori besojmë se këto grante do të jenë shumë të mirëseardhura për përfituesit dhe do të ju ndihmojnë në fuqizimin dhe zgjerimin e bizneseve e poashtu do të kenë impakt në ekonominë e Gjakovës përfundoj Kolaj./TV Syri Vision