Gjakova
Shkronjat

Në pasditen e sotme në qytetin e Gjakovës ka ndodhur një aksident trafiku. Aksidenti ka ndodhur ndërmjet  një automjeti udhëtarësh dhe një motoçiklete.

Policia e trafikut rajonal ka dalur menjëherë në vendin e ngjarjes dhe ka konfirmuar se kombi dhe motorçikleta kanë qenë në drejtim të semaforëve nga stacioni I autobusëve . Aksidenti ka ndodhur konkretisht në afërsi  të zyreve të ujësjellësit ”Gjakova” . Automjeti I tipit kombi ka bërë kthesë gjysmë rrethore në vendin ku është e ndaluar me shenjë të komunikacionit me crast edhe e ka goditur motoristin I cili ka qenë në lëvizje në drejtim të semaforëve. Si pasojë e goditjes motoristi  ka pësuar lëndime të lehta trupore. Atij I është ofruar ndihma e shpejtë nga njësia e emergjencës dhe gjerndja e tij është më mirë. Pas kësaj palet janë intervistuar dhe rasti po hetohet nga njesiti I komunikacioinit rrugor I drejtorisë  rajonale të Gjakovës./TV Syri Vision/