Gjakova
Shkronjat

Fusha sintetike e futbollit në Shkugës po shkon drejt finalizimit. I gjithë ky projekt është bashkëfinancim nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Federata e Futbollit si dhe Komuna e Gjakovës.

Sipas kryetarit Ardian Gjini tashmë ky teren sportiv do të jetë në shfrytëzim të sportistëve gjakovar.

Kryetar i Komunës së GjakovësGjini shtoj se fusha ndihmëse e futbollit  është në fazën finale të punimeve dhe pritet që shumë shpejt që të inaugurohet./TV Syri Vision/