9-të Vjetori i Pavarësisë së Kosovës në komunën e Gjakovës u shënua me një sërë aktivitetesh kulturore. Komuna e Gjakovës në bashkëpunim me Postën e Kosovës sot promovuan pullën postare “Nesimi Dervishdana”.

Artikulli i plotë: Promovohet Pulla Postare “Nesimi Dervishdana” në Komunën e Gjakovës (Video)

Nga janari i këtij viti ka filluar të zbatohet prapë ligji për faljen e borxheve publike, të cilin ka filluar ta implementojë edhe Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Radoniqi”.

Artikulli i plotë: Vazhdon të zbatohet prapë ligji për faljen e borxheve publike nga KRU "Radoniqi" (video)

Sot është mbajtur sesion informues në lidhje me një projekt që financohet nga bashkimi evropian, e i cili është në kuadër të nismës për bashkëpunim ndërkufitar Kosovë Shqipëri.

Artikulli i plotë: Sesion informues per projekte për bashkëpunimin ndërkufitar mes Kosovës dhe Shqipërisë e...

Komiteti për Politikë dhe Financa, ka mbajtur mbledhjen e rregullt, të dytën për vitin 2017, në të cilën janë shqyrtuar e më pastaj edhe kanë kaluar për diskutim në mbledhjen e Asamblesë komunale një sërë pikash të rendit të ditës.

Artikulli i plotë: Komuna e Gjakovës hap ankand për dhënie në shfrytëzimin të 21 dyqaneve pronë komunale (Video)

Ka filluar të bëhet implementimi i projektit për rregullimin e kabllove dhe ndriqmit publik në Çarshinë e Madhe. Ky projekt është ndarë në disa faza dhe pritet që të përfundohet sipas planit punues. Ata që i janë gëzuar këtij projekti janë qytetarët të cilët e kanë vlerësuar punën të cilën po e bënë kompania MontKomerce.

Artikulli i plotë: Rregullimi i kabllove dhe ndriqimi publik në Çarshinë e Madhe (video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

kontakt info:

Rruga: Kolë LLeshi nr28

Gjakovë
Kosovë
50000
Email: info@syri-vision.tv

Telefoni: +381390329777

Celular: +37744666190

marketing
A ju pelqen faqja jone e re?