7 vjeçari Edin (Sami) Abdurrahmani nga fshati Bresanë i Opojës duket se është fëmijë me fat të veçantë nga se i takon brezit të pestë që bashkëjeton në një familje të madhe. Ai ka fatin të përkëdhelet nga babai, gjyshi, stërgjyshi dhe katragjyshi! Është ky rast shumë i rrallë jo vetëm në Kosovë por edhe në botë kur 5 breza jetojnë në të njëjtën kohë! 

Artikulli i plotë: 5 Breza në një fotografi!

Xhinëve të grisura me bel të ulët me sa duket u ka ardhur fundi. Edhe pse ai stil ishte bartur në vitet e nëntëdhjeta, në implementim më të mirë, disa sezonet e kaluara nuk kemi mundur e të mos pyetemi nëse kjo veshje kulti në një implementim të tillë ishte bërë vulgar. 

Artikulli i plotë: As të ngushta, as të grisura: Këto janë xhinset hit për vjeshtën e vitit 2017

Nëse ju keni një marrëdhënie të gjatë me partnerin tuaj dhe ai ose ajo nuk publikon foto me ju në rrjetet sociale atëherë ka disa arsye.

Artikulli i plotë: 4 arsyet pse partneri juaj nuk publikon foto me ju në rrjetet sociale, nuk është ashtu siç mendoni

Njerëzit në periudha të caktuara të vitit mund të bëjnë pushime në vende të ndryshme, por që përveç kënaqësisë dhe shplodhjes që marrin, këto pushime i shkëpusin nga puna e përditshme. 

Artikulli i plotë: Sapo jeni kthyer nga pushimet? Ja si të rifitoni produktivitetin në punë

Çdo shenjë horoskopi dallon nga tjetra në bazë të disa karakteristikave. Edhe kur bëhet fjalë për gjumin dhe sesa orë duhet të flejë secila prej tyre, sërish ndryshojnë. Në këtë artikull do t’ju tregojmë sesa orë gjumë duhet të flejë çdo shenjë e horoskopit.

Artikulli i plotë: Ja sa orë gjumë duhet të flini sipas shenjës së horoskopit që i përkisni

Askush nuk është i përsosur në këtë botë. Por kur biem në dashuri kemi tendenca të mendojmë se e kemi gjetur partnerin ideal i cili përmban gjithçka të mirë, të bukur dhe të vërtetë.

Artikulli i plotë: Keni gjetur burrin ideal? Këto shenja tregojnë nëse AI është i vërteti…
Faqja 1 nga 3