Kulturë
Shkronjat

Këngëtari Alban Skënderaj vazhdon të jetë ndër këngëtarët meshkuj më të kërkuar të estradës shqiptare.

Ai ka publikuar disa këngë gjatë vitit 2016 të cilat ishin shumë të suksesshme, dhe u vlerësuan edhe me çmime të ndryshme nëpër kompeticione.

Ndërkohë, ai është shumë i ndjekur edhe në rrjetet sociale, vendin ku fansat kanë mundësinë të njihen me aktivitet muzikore dhe më të rejat e këngëtarit.